Главная

Главная
[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS · ]
Страница 2 из 2«12
Форум » UKRDANCE ФОРУМ » Турниры и события » Saturday Battle - 7 (Обсуждение прошедшей тусы в Запорожье)
Saturday Battle - 7
GreenderДата: Суббота, 2007-11-10, 2:22 Am | Сообщение # 16
Дебют серебряный
Статус: Offline
Quote (НПП)
Заходите на наш сайт - RnB-King.Com и читайте про фестиваль Saturday Battle. Там есть и фотки!

Привіт, Оля, тут є те, що дасть добі можливість дізнатися про те, що було в нашому з тобою улюбленному місті 27-го жовтня... Читай. Будуть ще які питання, пиши мені, добре. З радістю нашкарябаю відповідь...

Добавлено (2007-11-10, 2:22 Am)
---------------------------------------------

Quote (Президент)
Greender, НПП, баба-Бэтмэн,Приезжайте в Ялту для участия в Международном фестивале уличного танца "Funky Styles STARS"

Дуже дякуємо за запрошення, ми, з командою вже досить довго міркуємо над тим, як проїхати "зайцем" на потязі, а потім ще й жити тим самим звірятком в готелі... Жарт, звичайно. Справа в тому, що наша збірна команда з фанк-аєробіки, нашого універу (ЗНТУ) їде в Ялту десь так 28-29 числа, ну, а потім вже, якщо великі Боги Великих "Зайців" почують наші молитви, ми залишимось на ТАКЕ НЕЙМОВІРНЕ ДІЙСТВО!!! До того ж, дуже хочеться зустрітися з нашим гарним знайомим - Енріке... Дякуємо за інформацію, ми будемо намагатися, все в нас вийде. До зустрічі в місті щастя!

ПОКАЗВУЧИТМУЗЫКАТАНЦУЙ!

ОляДата: Суббота, 2007-11-10, 4:01 Pm | Сообщение # 17
Первая лига
Greender,
Дуже дякую!!

Carpe diem!!!

GreenderДата: Воскресенье, 2007-11-11, 3:55 Pm | Сообщение # 18
Дебют серебряный
Йор уелкам!

ПОКАЗВУЧИТМУЗЫКАТАНЦУЙ!

Форум » UKRDANCE ФОРУМ » Турниры и события » Saturday Battle - 7 (Обсуждение прошедшей тусы в Запорожье)
Страница 2 из 2«12
Поиск:

Все права защищены. Ассоциация современного и эстрадного танца Украины © 1999 - 2008